Pókirtás

Pókirtás minden olyan helyen ahol zavaró tényező a pók jelenléte!

telefon: 0620-237 4592

rovaros@agl.hu

 

 Szeretne pókirtást rendelni mert nem szívleli a pókokat a háza körül?  Nem szükséges társbérlőként együtt élni a pókokkal

Gyakran  kérik meg pókirtással foglalkozó szakembereinket hogy tisztítsuk meg az épületeket a befészkelő ég egyre nagyobb tömegben megjelenő pókoktól.

 Pókirtás után korlátok nélkül használhatod  lakásodat !

A pókirtás hatékony védelem a betolakodók ellen!

Pókirtási ajánlatunk a pókmentes környezet hódolóinak!

A pókirtás lényege hogy  hogy az épületeket kívülről kell kezelni olyan hosszantartó hatású szerekkel, mely megakadályozza hogy megtelepedjenek az épületen a pókok. Épületeink kivilágítása vonzza  a repülő rovarokat. A repülőrovarok pedig vonzzák a pókokat. Díszfénnyel megvilágított épületeket mindig ellepik a pókok.  A pók tulajdonképpen  hasznos állat a természetben. Ugyanakkor nem szabad megtűrni az otthonunkban. Ahol nagymérvű pókszaporulat van a  családi házban, nyaralóban ott gondoskodni kell a pókirtásról.

Hogyan csináljuk mi máskép a pókirtás folyamatát?

Gondosan kiválasztjuk a pókirtásra alkalmas hatóanyagokat, és megfűszerezzük pókirtásban szerzet tudásunkkal! Minden elvárásnak megfelelünk a pókirtás terén, ugyanakkor szuper elérhető árszinten dolgozunk. Pókirtás után önnek nincs más dolga mint élvezni a megtisztult környezetét!

A pókirtást általában   szakemberek végzik. A pókok olyan eldugott helyeken szövik hálójukat ahol könnyedén észrevétlenek maradhatnak. Ezekről az helyekről azonban biztosan elérhetik zsákmányukat. A ritkán takarított helyek ( bútorok mögött) is szívesen tanyáznak. A pókirtásnál feltétlenül figyelni kell a pókirtó szakembernek ezekre a búvóhelyekre is

A pókok  méreganyagot termelnek amit csípésekor juttat az áldozatába. Vannak kisebb és nagyobb testű pókok. A nagyobb egyedek erős rágóval és viszonylag kisseb mérget tartalmazó miriggyel rendelkeznek. A komolyabb veszélyt jelentő fajok a melegebb területeken találhatóak meg. A pókok magas molekulatömegű vegyületei idézik elő a helyi tüneteket A hazai pókfajok által termelt méreg helyi hatása a bőrön általában a darázscsípésre jellemző  tüneteket okoz. Hazánkban előforduló pókfajták marásai  fájdalmas ugyan, de nem veszedelmes.

     Koronás keresztes pók- Színe barnássárga néha világos zöld. Megtalálható az épületekben és a réteken.

keresztes pók irtás

Mérges dajkapók  a  faj hatalmas méregmiriggyel összekötött csáprágókkal  rendelkezik.  Hálót nem sző  vadászó típus  főleg rovarokkal táplálkozik a füves területeken  

     Szongáriai cselőpók 2-4 cm nagyságú főleg az alföldön homokos szikes környezetet kedveli   Járatai a talajban van .  

. Pókirtás nélkül esély van a pókcsípésre! Pókcsípés hatására generalizált viszketés is előfordulhat, sőt a has, a váll, a hát és mellkas  izomzatában bizonyos fokú izommerevség léphet fel. A pókcsípés helyére szorított jégkocka csökkenti a fájdalmat. 

A fentiekből következi  amennyiben megunta pókok társaságát  telefonáljon  és mi elvégezzük a pókirtást .  

 
 

 

 

 

 

 

 Bágyi Zoltán hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

 

 Apróhirdetésingyen.hu