KULLANCSIRTÁS

rovaros@agl.hu

Kullancsirtás telefonja 06202347592

 A zöld füves, bokros területeken a kullancsok elleni kezelés lehetséges formája amikor nővényeket bokrokat kezeljük a nem kívánatos rovarok ellen. Ilyen rovarok a levéltetvek, hernyók stb. Az ilyen kezelések alkalmával megtörténik a kullancsok irtása is! különböző módszereket foglalhat magában.

Az alábbiakban néhány általánosan használt módszert sorolok fel:


1. Hatékony módja lehet a kullancsok távoltartásának a kullancsirtás, szívó, rágó rovarok irtása. Ezek általában permetek, koncentrált oldatok. Melyeket az érintett területeken lehet alkalmazni. Ezek az anyagok tartalmaznak olyan hatóanyagokat, amelyek eltávolítják a kullancsokat,valamint szívó, rágó rovarok így csökkentik a kullancsok általi kockázatot. Fontos, hogy az kertek kezelésénél szert az előírásoknak megfelelően alkalmazzuk, és betartjuk az alkalmazás gyakoriságára és módjára vonatkozó utasításokat.


2. Fontos a kullancsok elleni védekezésnél: Az alacsonyra nyírt füves területek csökkenthetik a kullancsok aktivitását, mivel a kullancsok előszeretettel tartózkodnak a magas fűben és bokrokban. Rendszeres kaszálás vagy lenyírás


3. Kullancsriasztó szerek: Kullancsriasztó szerek használata segíthet megelőzni a kullancsok harapását. Ezek a szerek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek taszítják a kullancsokat, és csökkentik a kullancsártalom kockázatát. Különféle formákban kaphatók, például permetek, krémek, gél kapszulák, nyakörvek vagy ruhára fújható szerek formájában.


4. Környezeti intézkedések: Kullancsokkal fertőzött területeken a környezeti intézkedések is hasznosak lehetnek. Ide tartozik a magas fű és cserjék rendszeres lenyírása a kertben, a kullancsok várható élőhelyeinek csökkentése, például a kidobott falevelek és a faágak eltávolítása, valamint a rendszeres talajpermetezés kullancsriasztó szerekkel

 

  

  Bágyi Zoltán hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

 Apróhirdetésingyen.hu