HANGYAIRTÁS


 

rovaros@agl.hu

Hangyairtás telefonja telefon 0620-237 4592

 

Mikor döntenek általában a hangyairtás mellet a lakástulajdonosok?


Napjainkban sokszor találkozhatunk a hangyákkal a lakás különböző helységeiben is, főleg a konyhában, és egyszerűen nem lehet tőlük megszabadulni. Csak jönnek-mennek, szekrényre föl, falon le, közben összeszedik a konyhaasztal alól a leszórt morzsát, és mi úgy érezzük, hogy a világ összes hangyája a mi mennyezetünkön tart nemzetközi kupaktanácsot.

 A megoldás a hangyairtás!

A hangyák tömeges megjelenésük rajzásuk idején ijesztő lehet. A hangyák mindent megmásznak ami számukra ehető lehet!
A hangyák bolyokat alakítanak ki. Bolyokban több fajta hangya él. A bolyban található az királynő. Ez a nőstényhangya rakja a petéket. Teste jóval nagyobb a többinél. A petékből kelnek ki a dolgozó hangyák, a nőstények és a szárnyas hangyák melyek hasonlítanak a királynőhöz. Magyarországon többféle hangyafaj fordul elő. Hangyairtást végző szakembereink terepszemle után a helyszínen eldöntik milyen irtószert és technológiát válasszanak melyek igazodnak az Önök igényeihez.

 Az hangyairtószereknek az a szerepük hogy elpusztítsák a lakásban megtelepedett hangyákat és megakadályozzák hogy további hangyák vándoroljanak  lakásába. Hangyairtás során kizárólag engedélyezett szereket és technológiát alkalmaznak a cégünk hangyairtó szakemberei.

Hol végzünk hangyairtást?

Hangyairtás családi házakban.

Hangyairtás panel lakásokban

Hangyairtás magánszemélyeknek

Hangyairtás kollégiumokban

Hangyairtás szállodákban

Tevékenységünk során hangyairtást végzünk  minden olyan helyen ahol a hangyák jelenléte gondot  okoz.

A hangyairtás általában különböző módszerek és technikák kombinációját használja a hangyák populációjának csökkentésére vagy teljes kiirtására. A hangyairtás folyamata a következő lépésekre osztható:

1.     Azonosítás és felmérés: Az első lépés a hangyairtás során az adott területen található hangyafajok azonosítása és a hangyák populációjának felmérése. Ez segít meghatározni az optimalizált irányítási módszereket és kiválasztani a legmegfelelőbb rovarirtó szereket vagy technikákat.

2.     Szanálás és takarítás: A hangyairtás során fontos eltávolítani azokat az olyan tényezőket, amelyek vonzóvá tehetik a hangyákat, például ételmaradékokat, szemetet vagy egyéb potenciális táplálékforrásokat. A területet gondosan kitakarítják, hogy minimalizálják a hangyák számára elérhető táplálék mennyiségét.

Vegyi rovarirtó szerek használata: A vegyi rovarirtó szerek gyakran használtak a hangyairtás során. Ezek a szerek lehetnek permetek, gél formájú csalétek vagy porok, amelyeket az aktív hangyafészkek közelében vagy azokban alkalmaznak. A rovarirtó szerek hatékonyan megölik a hangyákat, vagy elpusztítják a fészkeiket, csökkentve ezzel a populációt.

  Természetes vagy környezetbarát módszerek: Azok, akik környezet barátiabb vagy természetesebb megoldásokat keresnek, számos természetes vagy környezetbarát hangyairtási módszert is alkalmazhatnak. Például, a forró víz, ecet, szódabikarbóna vagy citrusolaj is használható a hangyák elűzésére vagy megölésére. Az ilyen típusú módszerek gyakran biztonságosabbak az emberi egészségre és a környezetre nézve, de lehet, hogy nem olyan hatékonyak, mint a vegyi hangyairtó szerek.

  Fészek eltávolítása: A hangyairtás során a fészkek vagy a hangyák lakóhelyének eltávolítása is szükséges lehet. Ez lehetővé teszi a hangyák populációjának teljes kiirtását, különösen, ha a fészkek rejtett helyeken vannak, mint például falakban vagy padló alatt.  

 
    
Hangyaírtást   az Ön igényeihez igazítva rendelheti:  

     Hangyairtás Budapest

 

 

 

 

   Bágyi Zoltán hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.              Apróhirdetésingyen.hu