CSÓTÁNYÍRÁS

rovaros@agl.hu

Csótányirtás telefonja 0620-237 4592

Csótányirtást kizárólag megfelelő végzettséggel rendelkező csótányirtó szakember végezhet.  Ehhez a tevékenységhez szükséges csótányirtó szereket is csak az irtószereket jól ismerő erre feljogosított cég vagy személy tarthat és szerezhet be. A csótányirtó szakemberek rendelkeznek mindazon tudással és tapasztalattal  mellyel a csótányirtás biztonságosan és eredményesen végrehajtható.

A üzletek polcain megtalálhatóak az úgynevezett szabadforgalmú csótányirtó szerek, melyekkel  az irtás csak ritkán eredményes! Bár legtöbbször a megrendelőink először saját maguk próbálnak megszabadulni a nemkívánatos csótányoktól !  Sok próbálkozás után mégis kénytelenek csótányirtó szakemberhez fordulni. A szakembereinknek csak rutinfeladat a csótányok eltüntetése az ön lakásából. Megtaláljuk a megoldást a legnehezebb körülmények között is.A csótányirtás egy olyan folyamat, amely során a csótányokat megsemmisítik vagy eltávolítják az emberi lakó- vagy munkaterületekről. A csótányirtás különböző módszerekkel végezhető, attól függően, hogy milyen típusú csótánnyal van dolgunk, azok száma, az elterjedésük súlyossága, valamint a környezet és az emberek egészségére gyakorolt hatások.

Íme néhány gyakori csótányirtási módszer:

Vegyi rovarirtás: Ez az egyik legelterjedtebb csótányirtási módszer, amely vegyi anyagokat használ a csótányok elpusztítására. Ilyen anyagok lehetnek permetek, porok, csapdák vagy gél formájában. A vegyi rovarirtó szerek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek károsak a csótányokra, de biztonságosak az emberek és háziállatok számára, ha azokat helyesen használják.

Csapdák: Csótánycsapdák is használhatók a csótányirtásra. Ezek lehetnek ragacsos lapok, csótánycsapdák vagy elektromos csótánycsapdák. A csapdák olyan vonzó anyagokat tartalmaznak, amelyek csábítják a csótányokat, majd megakadályozzák őket abban, hogy tovább mozogjanak vagy elpusztítsák őket.

Hőkezelés: A hőkezelés során a csótányokat magas hőmérsékletnek teszik ki, ami képes elpusztítani azokat. A hőkezelést speciális hőálló berendezésekkel végezzük, amelyek meleg levegőt vagy gőzt fújnak a fertőzött területekre.

Fizikai eltávolítás: A csótányirtás egy másik módja a fizikai eltávolítás, amely során a csótányirtás végző csótányokat speciális eszközökkel szedik össze, majd megsemmisítik őket. Ez általában kisebb méretű fertőzések esetén alkalmazható, és valószínűleg szükség lehet ismételt csótányirtási beavatkozásokra az újabb csótányok ellen.

Fontos megjegyezni, hogy a csótányirtást legjobb szakemberekre bízni, akik rendelkeznek megfelelő szaktudással, felszereléssel és engedélyekkel. Az irtás előtt mindig érdemes konzultálni egy szakértővel!
 

Legkorszerűbb csótányirtó technológia a gélezés

A csótányirtó gél az utóbbi idők fejlesztésének vívmánya. Hatásos és megfelelő eredményt biztosít a csótányirtó szakember tapasztalataival párosítva  a fertőzött helyeken. Sokáig biztosítja a csótányok elpusztulását a kezelt területeken. Előzetes felkészülést (pakolást) nem igényel, szagtalan, a kezelt terület a munkavégzés után azonnal használható. A munkavégzés nem zavarja az ott tartózkodókat